Agenti economici

Grand Hotel Italia – http://grandhotelitaliacluj.ro/

Grand Hotel Italia este situat la doar 5 minute de centrul istoric al orasului si la 20 minute de Aeroportul International Cluj-Napoca. Este locul ideal pentru a gusta din farmecul incantator al Transilvaniei, beneficiind in acelasi timp de servicii de inalta clasa. Grand Hotel Italia este locul ideal pentru un pranz de afaceri, pentru intalniri cu prietenii sau colegii, dupa o zi ocupata, pentru o cina romantica sau doar pentru a evada din aglomeratia orasului. 

 

 

Univers T – https://universt.ro/

Univers T  se gaseste intr-o zona privilegiata, in vecinatatea Centrului Comercial Iulius Mall, a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, a Universitatii „Dimitrie Cantemir” si a lacurilor din Cartierul GheorgheniComplexul hotelier Univers T dispune de suportul logistic si facilitati de organizare si coordonare oferind servicii complete in desfasurarea urmatoarele evenimente: corporate, congrese, conferinte, simpozioane si seminarii sau evenimente private precum aniversari, nunti, banchete.

 

 

 

Hotel Victoria – http://www.hotelvictoriacluj.ro/

Hotel  Victoria Cluj clasificat la 3 stele,  conform Certificatului de clasificare nr. 1525/1077/28.10.2008, a fost construit in 1986 si renovat integral in perioada 2003-2005. Hotelul este un punct de lucru al Sucursalei de Reprezentare si Protocol Victoria Cluj (S.R.P. Victoria) din cadrul R.A.-A.P.P.S. Bucuresti, cu nr. de inregistrare J12/44/1996.  Capacitatea de cazare este de 132 locuri distribuite in 8 apartamente, 50 camere duble si 16 camere single. Serviciile de alimentatie publica sunt asigurate cu deosebit profesionalism de personalul restaurantului in cele trei sali cu o capacitate de pana la 240 locuri.
Hotelul Victoria poate organiza conferinte sau intalniri de afaceri. Cele doua sali spatioase (cu 120 locuri respective cu 60 locuri) sunt perfecte dotate tehnic pentru conferinte, seminarii sau alte festivitati. Hotelul pune la dispozitie de asemenea si sali mai mici pentru conferinte de presa sau intalniri de afaceri, garantand o atmosfera discreta si confortabila

 

 

Golden Tulip Ana Dome – http://www.goldentulipcluj.ro/

Situat pe Strada Observatorului numărul 129, în cartierul Zorilor din Cluj Napoca, hotelul Golden Tulip Ana Dome este uşor accesibil atât cu mijloace de transport în comun cât şi cu maşina. Hotelul Golden Tulip Ana Dome este potrivit atât pentru cei care vizitează Cluj Napoca cât şi pentru cei care vin în călătorii de afaceri, fiind situat la doar 10 minute distanţă de centrul oraşului şi în apropierea unor obiective importante cum ar fi Grădina Botanică, Observatorul Astronomic şi Sigma Shopping Center.